World Fisheries Congress gør klar til fysisk møde i Australien

En kommerciel fiskebåd på Mauritius i 2009. Foto Jo-Anne McArthur
En kommerciel fiskebåd på Mauritius i 2009. Foto Jo-Anne McArthur
Publisert Sist oppdatert

Efter at have været aflyst sidste år på grund af coronarestriktioner gør den 8. udgave af Verdens Fiskerikongres, World Firsheries Congress, atter comeback, når Adelaide Convention Bureau i år slår dørene op fra den 20. til den 24. september i den sydaustralske storby.

Kongressen samler forskere, ledere, fiskere og akvakulturoperatører fra hele verden og fremmer internationalt samarbejde inden for fiskeriforskning, bevarelse og bæredygtighed, og arrangementet byder på både præsentationer, workshops, netværksbegivenheder samt industriudstillinger.

”Det vil være den største samling af forsknings-, industri- og ledelsessektorer for at diskutere de seneste fremskridt inden for fiskeri over hele verden,” siger administrerende direktør for Adelaide Convention Bureau, Damien Kitto.

Kongressen afholdes i år både fysisk og online, hvilket har været med til at muliggøre årets arrangement.

”Mens antallet af delegerede, der deltager i Adelaide, kan reduceres, vil den globale rækkevidde og bevidsthed om, hvordan Sydaustralien praktiserer sine fisketeknikker, øges betydeligt via den hybrid platform for videndeling. Brug af hybride begivenheder er det vigtige springbræt for at vende tilbage til de helt ansigt til ansigt forretningsbegivenheder, som vi ved, at delegerede ønsker,” siger Damien Kitto.

Blandt talerne ved kongressen er i år verdensledere inden for global fiskeripolitik, såsom FN’s ambassadør, Peter Thomson, og vinderen af den internationale fiskeriforskningspris professor Katsumi Tsukamoto.

Det er allerede nu muligt at registrere sig til fiskerikongressen.

Powered by Labrador CMS