Tunger – og andre fisk – på vægtskålen

Seapack. Foto: Scanvaegt Systems
Seapack.

Virksomheden Scanvaegt Systems har tidligere været med på DanFish og er det igen i år. Målet er at hilse på eksisterende kunder og naturligvis få flere firmaer i kundekartoteket.

Publisert

Med 400 udstillere på årets udgave af DanFish International er der nok at se til for messens mange besøgende. Én af virksomhederne, der har valgt at deltage i udstillingen i Aalborg Kongres – og Kultur Center er virksomheden Scanvaegt Systems, der udvikler, producerer og forhandler intelligente koncepter og løsninger til vejning, portionering, etikettering, kvalitetskontrol, produktionsstyring og sporing.

“For os er DanFish en oplagt messe at være med på, da vi har et bredt produktprogram, der både henvender sig til fiskere til søs og den landbaserede fiskeindustri,” fortæller firmaets Marketing Manager, Helle Poulsen, som anbefaler messegæsterne at kigge forbi
virksomhedens stand.

“Vi vil naturligvis gerne, at endnu flere fiskere lærer vores produkter at kende. Produkterne vil nemlig kunne effektivisere fiskernes arbejdsopgaver, spare tid og i sidste ende forbedre deres indtjening,” forklarer Helle Poulsen, som glæder sig til at præsentere virksomhedens løsninger til automatisering og digitalisering af processerne inden for portionering, sortering, søpakning, vejning og mærkning.

Lancerer ny vægtsorteringsløsning

Blandt virksomhedens mange produkter har Scanvaegt i årets udgave af DanFish valgt at fokusere på Marelec portioncutters til automatisk opskæring minimerer skære-tab, søpakkesystemet ScanPlant SeaPack til vejning, pakning, mærkning og registrering af fisk ombord på fiskefartøjerne, ligesom virksomheden ligeledes lancerer SB520 ScanBatcher – en automatisk vægtsorterings løsning, der reducerer give-away og øger udbytte af råvarerne.

“Vi er meget stolte over at introducere vores splinternye SB520 ScanBatcher – der kan håndtere både tolerance-batching, minimumsbatching og sizing. Med den nye forbedrede software og effektiv vejeteknologi reducerer SB520 give-away til et absolut minimum og skaber maksimalt udbytte af råvarerne. SB520 er også en kost-effektiv løsning til udskiftning af en eksisterende batcher, eksempelvis Scanvaegt 7100 eller 4700,” lyder det blandt andet i Scanvaegt Systems’ beskrivelse af vægtsorteringsmaskinen.

Du kan se nærmere på Scanvaegt Systems’ forskellige løsninger på DanFish International 2023, hvor de holder til på messestand C319.

Powered by Labrador CMS