Smukke billeder: Her flytter Fiskeristyrelsens nybygning kajplads

Værftet har inden for det seneste år leveret et nybygget norsk fiskeriskoleskib og Fiskeristyrelsen nye kontrolskib Nordsøen. Foto: Hvide Sande Shipyard
Værftet har inden for det seneste år leveret et nybygget norsk fiskeriskoleskib og Fiskeristyrelsen nye kontrolskib Nordsøen.

Det vestjyske skibsværft Hvide Sande Shipyard er ved at lægge sidste hånd på Fiskeristyrelsens nye inspektionsskib 147 Nordsøen.

Publisert

Det krævede assistance fra både slæbebåden Helle, Søredningsvæsenets FRB og et hold dedikerede medarbejdere, da Hvide Sande Shipyard natten til mandag skulle flytte værftets hidtil største nybygning 147 Nordsøen fra sin kajplads ved værftet gennem slusen til Vesthavnen.

147 Nordsøen er bestilt af Fiskeristyrelsen, og det 64 meter lange inspektionsskib er den hidtil største nybygning fra det vestjyske værft. Derfor var der stor glæde over, at bugseringen af fartøjet var begunstiget af stille vand.

147 Nordsøen, som i løbet af sommeren efter planen skal afløse det nuværende inspektionsfartøj Vestkysten, bliver blandt andet udrustet med en diesel-elektrisk hybridfremdrivning.

147 Nordsøen
147 Nordsøen
147 Nordsøen
147 Nordsøen
Powered by Labrador CMS