Eftersøgning af forsvundet fisker er indstillet

En 54-årig mand er desværre fundet død efter at have været savnet i en uge, fortæller politiet

Trods en omfattende eftersøgning af en forsvundet fisker er det ikke lykkedes at finde personen, der frygtes at være faldet over bord fra sin kutter, og aktionen er derfor blevet indstillet.

Publisert Sist oppdatert

Oven på en lang eftersøgning af en fisker, der mandag formentlig faldt over bord fra sin kutter ved Søndervig nord for Hvide Sande, har Forsvaret valgt at indstille aktionen uden at have fundet personen. Det oplyser de på det sociale medie X.

Eftersøgningen blev sat i værk, da en fiskekutter blev fundet grundstødt mandag formiddag uden nogen besætningsmedlemmer ombord. Det fik alarmen til at gå hos Midt- og Vestjyllands Politi, men trods en storstilet efterforskning med blandt andet to helikoptere og flere redningsbåde er det dog ikke lykkedes at finde fiskeren.

Politiet har arbejdet ud fra en teori om, at ejeren af kutteren, der sejlede alene ud fra Hvide Sande mandag morgen, kunne være faldet over bord under arbejdet til søs, hvorefter fartøjet drev i land.

"Eftersøgningen blev indstillet klokken 02:10 i nat, og Søværnet har overgivet resten af eftersøgningen til os, da man ikke forventer at finde ham i live," siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jan Nørrum, til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Powered by Labrador CMS