'Mit Fiskeri':

Ny selvbetjeningsløsning til ansøgninger

Fra andet kvartal af 2024 bliver det muligt for erhvervsfiskere at indsende digitale ansøgningsblanketter via den nye selvbetjeningsløsning 'Mit Fiskeri'.

Mit Fiskeri

I første version vil det være muligt for følgende i erhvervet at tilgå 'Mit Fiskeri':

- Erhvervsfiskere

- Fuldmagtshavere til erhvervsfiskere eller fartøjsejere

- Fartøjsejere

- Puljeadministrator

Der vil på sigt blive flyttet flere selvbetjeningsløsninger ind på portalen.

Om kort tid bliver den nye selvbetjeningsløsning 'Mit Fiskeri' tilgængelig på Fiskeriportalen. Her kan erhvervsfiskere nemt og hurtigt sende en ansøgning om diverse tilladelser til Fiskeristyrelsen. Det oplyser styrelsen på sin hjemmeside.

Via login med MitID får erhvervsfiskere derfor fremover mulighed for at tilmelde, afmelde og indberette via digitale blanketter, se og vedligeholde egne oplysninger, oprette og ændre på fuldmagtsrettigheder, ligesom erhvervsfiskere, når 'Mit fiskeri' går i luften, skal ansøge om tilladelse til at fiske i britisk farvand via relevant EU-blanket på selvbetjeningsløsningen.

Brugervenlig løsning for fiskerierhvervet

Med 'Mit Fiskeri' er ønsket, at give fiskerierhvervet en brugervenlig navigation til ansøgninger og indberetninger samt automatisk udfyldning af kendte oplysninger. Dertil vil det være muligt at danne sig et overblik over egne oplysninger, få status på sager og at modtage notifikationer fra Fiskeristyrelsen.

Med første version er en lang række digitale blanketter inkluderet, såsom tilladelse til fiskeri i UK Zone, fuldmagtsadministration samt ændring af fartøjsoplysninger.

Powered by Labrador CMS