Stort kinesisk rykind på grønlandsk fiskerimesse

PolarExpo - Fishing & Hunting er Grønlands eneste jagt- og fiskerimesse, der samler virksomheder og andre professionelle aktører fra både lokale og internationale arenaer.

Når PolarExpo i år afholdes den 8.-10. oktober i Ilulissat i Grønland, så har arrangøren fra Aalborg Kongres & Kultur Center sørget for deltagelse af en række udstillere hele vejen fra Kina.

De besøgende på årets udgave af den grønlandske fiskerimesse PolarExpo kan se frem til at kunne møde en masse nye udstillere. Arrangøren fra Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har nemlig haft held med at tiltrække en række virksomheder fra Kina, som tidligere har deltaget i AKKC's anden internationale fiskerimesse, DanFish International, i Aalborg. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

"Vi glæder os til, at dette års PolarExpo bliver endnu mere mangfoldig og spændende, hvilket de kinesiske virksomheder i den grad bidrager til, når de i år deltager i messen for første gang. Derfor har vi også sørget for at have tolke til rådighed på årets messe, så der ikke går fisk i oversættelsen," forklarer Sales Manager i AKKC, Lasse Holsteen Jessen.

Nye markeder og relationer

PolarExpo, der er Grønlands eneste jagt- og fiskerimesse, samler virksomheder og andre professionelle aktører fra både lokale og internationale arenaer, og netop udsigten til at kunne møde et helt nyt segment af kunder har været en stor motivationsfaktor for de kunesiske udstillere. Det fortæller Summer Fang fra firmaet Tope Exhibition Services, der har samlet de kinesiske udstillere.

"Vi deltager i PolarExpo, fordi det er en meget professionel messe, og det er et vigtigt marked for vores kinesiske kunder. Vi ser frem til at møde nogle relevante besøgende og tale med dem om vores produkter i håb om at opbygge gode relationer og skabe flere forretningsforbindelser," siger Summer Fang, der sammen med udstillerne tager den lange vej fra Shanghai til Ilulissat.

PolarExpo afholdes i år fra den 8.-10. oktober i Ilulissat på Grønland, og foruden de kinesiske virksomheder kan messens gæster desuden også møde FiskerBladet.

Powered by Labrador CMS