Rekordstor fremgang på Skagen Havn

Danmarks største fiskerihavn, Skagen Havn, kunne i 2023 notere en markant fremgang, som slog sidste års rekordregnskab.

Publisert

Det går forrygende godt på havnen i Skagen. I 2023 har landets nordligstbeliggende havn nemlig overgået alle forventninger og leveret en vækst, der slår sidste års historiske resultat. Med stor aktivitet indenfor alle forretningsområder har havnen således opnået en omsætning på 81,8 millioner kroner og et resultat på 28,7 millioner kroner. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

Fremgangen kommer, efter Skagen Havn igennem flere år har fokuseret på forretningsudvikling og arbejdet målrettet med investeringer i infrastruktur og faciliteter.

Havnens administrerende direktør, Willy B. Hansen, udtrykker stor glæde over det havnens resultat og understreger betydningen af den positive udvikling på tværs af alle forretningsområder. Med en øget aktivitet har havnens drift vist sig at være rigtig effektiv og fleksibel, hvilket har haft en betydelig indvirkning på bundlinjen.

Willy B. Hansen påpeger desuden vigtigheden af kontinuerligt at udvikle organisationens kompetencer og ressourcer for at sikre at kunne levere de bedste løsninger til havnens kunder.

I den seneste udgave af magasinet FiskerBladet kan du læse et større tema om Danmarks største fiskerihavn.

Du kan læse hele temaet om Skagen Havn ganske gratis her

Powered by Labrador CMS