Dansk branchemedie køber fisketrawler

Her ses trawleren FB RANSLIRPA, da den tidligere var i brug i fiskeriet.

Det danske branchemedie FiskerBladet har købt en fisketrawler, som fremover kommer til at fungere som omsejlende redaktionslokaler.

Publisert

Redaktionen hos FiskerBladet, som dækker det danske fiskerierhverv, flytter i dag ind i nye lokaler. Det oplyser branchemediet i en pressemeddelelse.

Som noget helt unikt, har man dog valgt, at FiskerBladets journalister fremover skal arbejde på en omsejlende arbejdsplads, som skal rundt og besøge de danske fiskerihavne, så redaktionen kan holde sig best muligt ajour med både læserne og de mange nyheder, som branchevirksomhederne har at fortælle.

"Vi har nogle gange fået skudt i skoene, at vores journalister ikke kommer nok ude på havnene, men med den nye omsejlende redaktion håber vi at kunne komme dette problem til livs," lyder det i pressemeddelelsen.

30 meter lang trawler

Til formålet har FiskerBladet købt en 37 år gammel 30 meter lang trawler, som er blevet døbt FB RANSLIRPA, og i første omgang er det planen, at fartøjet skal ligge en måned på havnen i Skagen, hvorefter turen går vest over mod både Hanstholm, Hvide Sande og Thyborøn, hvor redaktionen skal ligge en måned i hver havn.

"Vi glæder os til at komme rundt på de danske fiskerihavne og vise vores nye trawler frem. Navnet på trawleren har vi tænkt længe over, men FB er en forkortelse for FiskerBladet, og RANSLIRPA kommer til at fungere som en påmindelse om denne dag, hvor vi er flyttet ind i de nye lokaler," lyder det i pressemeddelelsen fra FiskerBladet.

Redaktionen hos FiskerBladet har første arbejdsdag i de nye lokaler ombord på FB RANSLIRPA i dag den 1. april.

Powered by Labrador CMS