A. Espersen-direktør træder af efter 37 år

Klaus B. Nielsen (t.v.) overlader titlen som administrerende direktør hos A. Espersen til Tino Bendix.

Efter 37 år hos den bornholmske fiskeproducent A. Espersen A/S har administrerende direktør Klaus B. Nielsen valgt at træde tilbage fra sin post.

A. Espersen A/S skal have ny topchef. Det står klart, efter administrerende direktør Klaus B. Nielsen har valgt at træde tilbage fra posten med virkning fra august. Det oplyser den bornholmske fiskeproducent i en pressemeddelelse.

Klaus B. Nielsen har været i virksomheden i 37 år hvoraf de knap 25 år har været som direktør, og det bliver derfor en større omvæltning for den snart forhenværende topchef.

"At lede Espersen har været mit livs ære og et stort privilegie. Jeg vil gerne takke bestyrelsen og ejerne for at have tillid til mig til at fortsætte familiens arv. Fra min førstedag i 1987 som økonomichef, da vi kun havde produktion i Danmark, til vores nuværende globale tilstedeværelse, har jeg værdsat hvert eneste øjeblik," lyder det fra Klaus B. Nielsen.

Den nye direktør hos A. Espersen bliver Tino Bendix, der overtager ansvaret den 5. august. Herfra vil Klaus B. Nielsen fortsætte som rådgiver for den nye direktør indtil januar 2025.

Powered by Labrador CMS