Vest-El bliver en del af InstallatørGruppen

Peter Frandsen (t.v.), Kasper Byskov, Steen Møller Christensen, Jesper Lynge.

Den vestjyske el-forretning, Vest-El, er nyeste tilføjelse til InstallatørGruppen, som er en af Danmarks største installationsvirksomheder.

InstallatørGruppen, som er en af Danmarks største installationsvirksomheder, har slået pjalterne sammen med den vestjyske el-forretning, Vest-El A/S, der er specialiseret i maritime installationer. Det oplyser InstallatørGruppen i en pressemeddelelse.

Den vestjyske el-forretning, der har lokationer i både Hvide Sande og Thyborøn, blev stiftet i 2012 og beskæftiger i dag i alt 45 ansatte og har fordelt ejerskabet hos 6 ejerledere, heriblandt Kasper Byskov og Steen Møller Christensen.

"I en tid med større fokus på blandt andet VE løsninger, bæredygtighed og større krav til dokumentation ser vi store fordele i at blive en del af InstallatørGruppen. Den lokale og decentraliserede driftsmodel har været altafgørende for denne proces for hele ejerkredsen. Ved at blive en del af noget større opnår vi nu muligheden for stordriftsfordele, mens vi stadig beholder vores vanlige lokale drift med de samme folk ved roret. Samarbejdet på tværs af InstallatørGruppen og ligeledes muligheden for at styrke vores kompetencer ser vi potentiale i, hvilket vi forventer vil være til stor glæde for os, vores medarbejdere og ikke mindst for vores gode kunder og relationer gennem generationer," lyder det fra direktør i Vest-El, Kasper Byskov.

En del af noget større

Med Vest-El består InstallatørGruppen nu af 23 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 2,3 mia. og mere end 1300 medarbejdere.

"Vi er meget glade for at byde Vest-El velkommen i InstallatørGruppen. Med deres ekspertise indenfor maritime installationer og erfaring indenfor både erhvervsbyggeri og sommerhuse vil de bidrage positivt til vores fremtidige vækst og udvikling. Denne udvidelse sikrer både vores tilstedeværelse i Jylland og styrker vores samlede kompetencer indenfor el. Vi ser meget frem til samarbejdet," siger direktør i InstallatørGruppen, Peter Frandsen.

Ligesom de andre virksomheder i InstallatørGruppen beholder Vest-El deres firmanavn, ledelse, medarbejdere, lokationer og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Powered by Labrador CMS