Vestjyske servicevirksomhed skifter navn – men fastholder initialerne

Vestjyske servicevirksomhed skifter navn – men fastholder initialerne

Stålspecialisten EMS ændrer navnet fra Esbjerg Maritime Service til Engineered Market Solutions. Det nye navn er et led i virksomhedens strategiske omstilling fra traditionel underleverandør til totalleverandør af ingeniør-, produktions-, installations- og serviceydelser til den internationale energiindustri.

Publisert Sist oppdatert
Vestjyske servicevirksomhed skifter navn – men fastholder initialerne

Esbjerg Havn er allerede et af verdens knudepunkter for havvind, og beliggenheden ved Nordsøen udgør et enormt potentiale for fremtidens investeringer i grøn energi. Den udvikling satser EMS målrettet på at blive en del af, og som led i strategien skifter virksomheden nu navn fra Esbjerg Maritime Service til Engineered Market Solutions.

“For halvandet år siden formulerede vi en ny kerneopgave, der lyder, at ‘EMS skal levere værdiskabende løsninger til energiindustrien’. Det indebærer, at vi i højere grad fokuserer på projektledelse, strategiske samarbejder og udvikling af egne produkter, og i mindre grad på at være underleverandør i traditionel forstand,” lyder det fra direktør og indehaver af EMS Kenneth Hagelskjær om baggrunden for navneskiftet.

Den nye strategi har medført en stejl vækstkurve, der er slået tydeligt igennem i det nye 2022/23-regnskab, hvor EMS har forbedret resultatet før skat fra 2,1 til 4,1 millioner kroner. Virksomheden har styrket sin organisation betydeligt for at kunne håndtere mere komplekse opgaver for kunder i ind- og udland. Tæller man søsterselskabet Global Gravity med, er EMS over det seneste år vokset fra 80 til 115 medarbejdere.

The post Vestjyske servicevirksomhed skifter navn – men fastholder initialerne first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS