Dansk logistikkoncern er klar med etablering i Surinam

Dansk logistikkoncern er klar med etablering i Surinam

Danske Danske Blue Water udvider sin tilstedeværelse i Caribien med åbningen af et nye kontor i Surinam, som blandt andet skal levere logistikløsninger til olie- og gasindustrien.

Publisert Sist oppdatert
Dansk logistikkoncern er klar med etablering i Surinam

Blue Waters nye kontor i Surinam er klar til at være fuldt operationelt, efter den danske transport- og logistikkoncern har udnævnt Gerson Sporkslede til at lede det nye kontor. Det oplyser logistikkoncernen i en pressemeddelelse.

Gerson Sporkslede får titel af General Manager, og han vil blive støttet af et team erfarne lokale toldmæglere og logistikeksperter, der arbejder tæt sammen med andre Blue Water-kontorer i Caribien, herunder Georgetown i Guyana og Port of Spain i Trinidad.

“Vi er glade for at byde Gerson Sporkslede velkommen som leder af vores nyetablerede, lokale kontor. Med omfattende erfaring indenfor Surinams logistikindustri og resultater med globale udbydere bringer han værdifuld lokal og international ekspertise til vores team,” siger Blue Waters Regional Director Americas, Lucas Strom.

De tre kontorer i Caribien leverer tilsammen logistikløsninger og tjenester til hele regionen, og de vil gøre brug af Blue Waters globale netværk og mangeårige ekspertise indenfor international transport og logistik, især i offshore olie- og gassektoren samt det voksende marked for vedvarende energi.

Surinam-kontoret vil primært levere transport- og logistikløsninger til olie- og gasindustrien, kemikalieindustrien, minedrift og vedvarende energi. Teamet tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder international spedition, offshore og onshore logistiksupport, skibsagenturer, toldbehandling, håndtering af udstyr og skræddersyede IT-løsninger.

Blue Waters beslutning om at ekspandere yderligere i Caribien, specifikt i Surinam, er drevet af den nylige opdagelse af yderligere oliefelter i regionen.

“Vi går i gang med et spændende projekt i Surinam, som bygger videre på vores succesfulde aktiviteter i Guyana og Trinidad & Tobago. Den betydelige udvikling på vores eksisterende, caribiske lokationer har en klar forlængelse ind i Surinam, som vil have brug for ekstra støtte. Med det nye kontor kan vi bruge erfaringerne fra Guyana til at levere gennemprøvede logistikløsninger i Surinam,” lyder det fra Lucas Strom.

The post Dansk logistikkoncern er klar med etablering i Surinam first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS