Blue Water introducerer ny linjesejlads mellem Nordasien og Oceanien

Blue Water introducerer ny linjesejlads mellem Nordasien og Oceanien

Danske Blue Water har præsenteret en ny regelmæssig linjefart mellem Nordasien og Papua Ny Guinea; Kumul Service.

Publisert Sist oppdatert
Blue Water introducerer ny linjesejlads mellem Nordasien og Oceanien

Blue Water Shipping udvider deres nuværende linjesejlads mellem Nordasien og Papua Ny Guinea i Oceanien. Hvor koncernen tidligere kun har haft en linje til Lihir, så kan de nu også tilbyde kunderne yderligere en løsning til østatens næststørste havneby Lae.

Hos Blue Water ser man en stigende efterspørgsel efter gods-kapacitet, især for breakbulk-gods, ind og ud af Papua Ny Guinea.

Kumul Service opererer med MV Gala – et multifunktionelt fartøj med en enkelt løftekapacitet på 150 mt, som gør det muligt for Blue Water Shipping at levere en regelmæssig og effektiv løsning, der kan gavne en bred vifte af brancher på grund af evnen til at modtage containere og forsendelser af gods til break bulk, projekt og out-of-gauge.

”Det glæder os at kunne tilbyde branchen en regelmæssig og pålidelig service. Løsningen vil være med til at styrke forsyningskæden for organisationer i Papua Ny Guinea, som fokuserer på optimering gennem både import og eksport af udstyr ind og ud af Papua Ny Guinea,” siger Blue Waters Regional Director i Energy, Ports and Projects Oceania, Steven Lofaro.

Jomfrurejsen vil afgå fra Asien i begyndelsen af december, og fremover vil denne service tilbyde regelmæssige sejladser fra Kina, Korea og Japan til Papua Ny Guinea hver 30. dag.

For Steven Lofaro supplerer servicen Blue Water Shippings kapabilitet inden for projektlogistik og sikrer dermed et effektivt vareflow for kunderne.

Som en komplet end-to-end-leverandør tilbyder Blue Water yderligere serviceydelser, herunder fragt fra landsiden, konsolidering, stykkontrol, oplagring, godshåndtering og toldbehandling.

Blue Water har mere end 70 kontorer på verdensplan, og virksomheden leverer alle logistikydelser indenfor moderne Supply Chain Management.

The post Blue Water introducerer ny linjesejlads mellem Nordasien og Oceanien first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS