Stor redningsaktion efter fisker ved Aarhus Bugt

Arkivfoto: Rigspolitiet

Både en båd og en helikopter deltog i eftersøgningen af en fisker, der lørdag muligvis kan være forsvundet ved Aarhus Bugt.

Publisert Sist oppdatert

En større redningsaktion blev lørdag iværksat, da en lystfisker ifølge en kvinde forsvandt fra sin plads i vandet ved Aarhus Bugt ud for Ørnereden i Højbjerg. Det skriver TV2 Østjylland.

“Vi får en anmeldelse fra en anmelder, der har set en lystfisker stå ude i vandet. Hun kigger væk et stykke tid, fjerner blikket, og da hun kigger ud over vandet igen, skal fiskeren være forsvundet,” siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Hans Henrik Bagger, til TV2 Østjylland.

Overfor regionalmediet oplyser Østjyllands Politi, at både en helikopter og en båd blev sendt afsted for at finde fiskeren, men trods flere timers eftersøgning lykkedes det ikke at finde frem til personen, hvorfor redningsaktionen blev indstillet.

Politiet understreger dog, at man hverken kan be- eller afkræfte, om den pågældende fisker er forsvundet eller blot har forladt fiskepladsen, hvorfor de opfordrer personer, der har været nede og fiske lørdag mellem klokken 14 og 15 og har forladt stedet til at kontakte politiet på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS