20 meter fra land – Fisker reddede sig ud af brændende kutter

Arkivfoto: Rigspolitiet

En fisker slap uden skrammer, da der tirsdag brød brand ombord på en fiskekutter 20 meter fra kysten ud for Vejby i Nordsjælland.

Publisert Sist oppdatert

En enkelt person var ombord på en fiskekutter, da den brød i brand ud for Vejby tirsdag morgen. Det oplyser Nordsjællands Politi på det sociale medie Twitter.

Det lykkedes dog for fiskeren selv at forlade fartøjet, da han opdagede røg ombord på kutteren, og da hændelsen skete tæt ved den nordsjællandske kyst havde han altså ingen problemer med at komme i land ved egen hjælp.

I første omgang udsendte politiet en advarsel til personer i området om at holde sig ude af røgfanen fra branden, da røgen kunne udgøre en potentiel sundhedsrisiko, ligesom man i øvrigt skulle holde sig væk fra området, så både ordensmagten og redningsfolk kunne komme til i forbindelse med slukningsarbejdet.

Fiskeren var efter hændelsen ifølge Nordsjællands Politi ved ‘rimeligt godt mod’.

Der er udbrudt brand på en fiskerbåd 20 m fra kysten ud for rednr. K223, Markvænget i Vejby. Borgerne bedes holde sig ude af røgfanen og i øvrigt holde sig væk fra området, så politi, brand og redning kan komme til at arbejde. Opdateres når vi har yderligere #politidk

Powered by Labrador CMS