Mød Fiskeristyrelsen på Naturmødet i Hirtshals

Fiskeristyrelsen kontrolskib NORDSØEN. Foto: Hvide Sande Shipyard
Fiskeristyrelsen kontrolskib NORDSØEN.

Naturmødet i Hirtshals får besøg af fødevareminister Jacob Jensen (V), der er vært for lanceringen af det nye Hav-, Fiskeri- og Akvakulturprogram.

Publisert Sist oppdatert

Der er masser at lave for folk med interesse i fiskeri, hav og akvakultur, når Naturmødet 2023 fra torsdag den 11. maj til lørdag den 13. maj løber af stablen i Hirtshals.

Fiskeristyrelsen er således til stede på stand nummer 60 på Sydvestkajen, ligesom styrelsens nye kontrolskib Nordsøen åbner dørene for interesserede på stand nummer 82 på Tværmolen.

Her står fiskeristyrelsens folk klar til at fortælle om Hav-, Fiskeri- og Akvakulturprogrammet, støttemulighederne under programmet og om nogle af de gennemførte projekter, der bidrager til at gøre fiskeri- og akvakulturerhvervet mere bæredygtigt og konkurrencedygtigt. Det er desuden også muligt at møde styrelsen fiskerikontrollører, som kan fortælle om, hvordan de er med til at passe på fiskene.

Torsdag den 11. maj klokken 15.30 byder minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen (V) desuden velkommen med en reception på stand nummer 60, hvor der foruden officiel lancering af det nye Hav-, Fiskeri- og Akvakulturprogram også vil være taler fra repræsentanter fra producentorganisationerne og Danmarks Naturfredningsforening.

Powered by Labrador CMS