Strandby-værft skal vedligeholde marinehjemmeværnets skibe

JOBI Værft i Strandby. Foto: JOBI Group
JOBI Værft i Strandby.

Jobi Værft A/S i Strandby har netop vundet et EU-udbud om vedligeholdelse af Marinehjemmeværnets skibe de næste fire år.

Publisert Sist oppdatert

Snart vil fartøjer fra Marinehjemmeværnet være et almindeligt syn i Strandby, og de første fartøjer er allerede ankommet. For Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har netop indgået en aftale med det lokale værft, Jobi Værft A/S, om vedligeholdelse af 30 fartøjer fra Marinehjemmeværnet.

I de næste fire år skal Jobi Værft A/S, som ligger på havnen i Strandby, derfor løbende arbejde på fartøjerne. Opgaven, som værftet er blevet tildelt, omfatter sædvanlige værftsarbejder, herunder – men ikke begrænset til – hovedsyn, bundsyn og årlige syn og alle typer af uforudsete eller ikke-planlagte vedligeholdelsesopgaver.

Det er Marinehjemmeværnets fartøjer i MHV 900-, 850- og 800-klassen, den nye rammeaftale drejer sig om. Helt præcist løber den nye aftale fra 1. juni 2022 til 31. maj 2026.

“Jeg er både stolt og taknemmelig over, at vi på JOBI Værft A/S har fået tildelt opgaven med at vedligeholde Marinehjemmeværnets 30 skibe. Nu glæder vi os til at komme i gang med det spændende arbejde,” siger administrerende direktør hos Jobi Værft A/S, Jesper Faurholt Jensen.

Jobi Værft A/S har godt 40 erfarne medarbejdere med bred ekspertise indenfor træ, metal, glas- og kulfiber, motorinstallationer samt hydraulik og de har et stort netværk af underleverandører.

Powered by Labrador CMS