Ny vicedirektør ansat ved Skagen Havn

Foto: Skagen Havn

Med en forfremmelse af driftschef Mikal Nielsen, har Skagen Havn fundet sin nye vicedirektør.

Publisert Sist oppdatert

Per 1. januar 2024 blev Mikal Nielsen udnævnt til kombineret vicedirektør/driftschef ved Skagen Havn, hvor han dermed tager endnu et skridt op af karrierestigen. Mikal Nielsen har nemlig været ansat ved havnen siden 2004 – først med funktion som havneassistent og siden 1. maj 2015 med titel af driftschef.

Dermed er det en erfaren herre med stor kendskab til havnen, der skal supplere direktør Willy B. Hansen, og Mikal Nielsen glæder sig da også til både den nye rolle og ikke mindst det strategiske samarbejde med bestyrelsen.

“Det er fantastisk at være en del af holdet, der har været med til at udvikle havnen. Muligvis står vi stærkere end nogensinde. Skagen Havn er en arbejdsplads i kæmpe forandring – der er en fornuftig økonomi, vi står stærkt på bæredygtighed, vi har de rigtige rammer og en organisation med dygtige medarbejdere, der alle er med til at styrke relationer til eksisterende såvel som nye kunder. Jeg vil gerne takke bestyrelsen og direktør Willy B. Hansen for tilliden – jeg ser frem til de nye udfordringer,” lyder det fra den nye vicedirektør.

Også i bestyrelseslokalet er der glæde over forfremmelsen af Mikal Nielsen, og her har man haft et klart mål med den nye titel, som altså skal kombineres med den fortsatte rolle som driftschef.

“For bestyrelsen har det været vigtigt at skabe øget beslutningskraft og sikkerhed i forhold til ledelsessituationen, ligesom det har været et fokus at der altid vil være en stedfortræder for den administrerende direktør i fraværssituationer. Med forfremmelsen af Mikal Nielsen som vicedirektør fastholder vi nogle stærke kompetencer og værdier i forhold til den fremadrettede ledelse af Skagen Havn. Det er samtidig et godt signal til havnens kunder om, at der i konkurrenceudsatte markeder tænkes strategisk i forhold til havnens organisation og udvikling, og derigennem kunne være med til at sikre fortsat vækst også for kunderne,” siger bestyrelsesleder Niels Arnold Lund.

Mikal Nielsen vil i den kommende periode udbygge den teoretiske platform og skabe nye netværk ved gennemførelse af en MBA.

Powered by Labrador CMS