Danske virksomheder tilbyder gode fiskeløsninger på Nor-Fishing

Pavillion of Denmark. Foto: Danish Export - Fish Tech
Pavillion of Denmark.

Innovation og samarbejde går hånd i hånd, når 50 danske leverandører til fiskeindustrien byder besøgende velkommen i den danske pavillon på Nor-Fishing i Trondheim, Norge.

Publisert Sist oppdatert

50 danske leverandører til fiskeindustrien står klar ved årets Nor-Fishing i den norske by Trondheim. Her vil de tilbyde danske kvalitetsløsninger til både kunder, flådeejere, skippere og andre besøgende under messen, som finder sted fra den 23. til den 26. august.

”En bred vifte af virksomheder er repræsenteret på Pavilion of Denmark, og de danske leverandører søger samarbejde. De udmærker sig hver især på deres områder, hvilket er en højborg. Sammen bringer de deres løsninger og kundeservice op på et højere niveau,” siger Martin Winkel Lilleoere, Head of Danish Export – Fish Tech.

Orskov Yard udstiller sammen med deres underleverandører. Værftet reparerer, konverterer, eftermonterer og opgraderer skibe til fiskeindustrien og går sammen med andre danske leverandører, hvilket resulterer i en lettere proces og mindre ventetid for deres kunder.

“Ved at samarbejde med vores omgivende specialister bliver vi en one-stop-shop for vores kunder. Hvis vi ikke tilbød denne service, ville flådeejere være nødt til at gå et sted hen til el-arbejde og et andet for interiør. Her tager vi os af hele processen,” siger salgschef i Orskov Yard, Jan Henry Sørensen.

Og tid er penge. Derfor koordinerer og leder Orskov Yard projektet, så reparationen udføres hurtigst muligt.
”Orskov Yard fungerer som projektkoordinator. Nogle gange arbejder flere leverandører på samme område ombord på skibet på samme tid. Vi arbejder i døgndrift, så skibet er hurtigt på havet igen,” siger Jan Henry Sørensen.

Orskov Yard, deres samarbejdspartnere og de øvrige danske udstillere kan mødes i Hal A, Stand 188 & Hal D, 381 hos Pavillon of Denmark på Nor-Fishing.

Powered by Labrador CMS