Store tiltag: Scanvaegt Labels ansætter ny ledelse

Anders Hartmann Christensen (t.v.) og Henrik Rhode. Foto: Scanvaegt Labels
Anders Hartmann Christensen (t.v.) og Henrik Rhode.

Virksomheden Scanvaegt Labels har ansat Henrik Rhode som direktør og Anders Hartmann Christensen som produktionschef.

Publisert Sist oppdatert

Scanvaegt Labels, som er del af Scanvaegt Systems, der producerer og forhandler løsninger til blandt andet vejning, portionering og kvalitetskontrol til fiskeindustrien, har ansat en helt ny ledelse.

Mens Henrik Rhode tiltræder som direktør, så får Anders Hartmann Christensen fremover titlen som produktionschef, og sammen skal de arbejde for en ambitiøs vækstplan og en grøn transformation af Scanvaegt Labels. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Scanvaegt Labels har i mange år leveret labels til fødevarebranchen og nonfood kunder, men står nu overfor en ambitiøs vækstplan. Væksten skal ske igennem cross-selling og synergier i forhold til Scanvaegt Group samt en stærkere markedstilgang.

“Vi skal både vækste på vores egne kunder og på fælles kunder i Scanvaegt Group. Vi kan i fællesskab tilbyde one-stop-shopping, som vi ved kunderne efterspørger, og som øger deres konkurrencekraft. Væksten skal ske på eksportmarkederne primært i Norden, og ved en større markedsandel i Danmark. Jeg ser blandt andet et stort potentiale i logistiketiketter, som vi ser en stigende efterspørgsel på, og som vi har produktionsapparatet til at løse samt linerless etiketter, hvor vi er førende i Danmark,” lyder det fra den nyansatte direktør, Henrik Rhode.

Scanvaegt Labels har siden 2000 haft egen etiketfabrik i Odense og kan via Scanvaegt Group tilbyde et unikt servicekoncept samt levere komplette løsninger med hardware og software, som understøtter one-stop-shopping.

Powered by Labrador CMS